Våre modellerEldre modeller

Nyheter

To nye Hansvikbåter sjøsatt!09.02.2009 21:35
 

   

Disse meget romslige båtene på 6,30 meter har et overveldende utstyrsprogram og mange smarte løsninger, som aktive båtbrukere vil sette stor pris på. Det store, selvlensende akterdekket er på over 3,5 m2, og i dårlig vær er det bare å lukke døren til den trivelige cabinen som er gjennomført i duse og praktiske farger. Hansvik viderefører her sin tradisjon med å utnytte hver centimeter av båten. 

To store takluker i cabinen gir fint lys og god lufting, to komfortable stoler i kjøreretning og en behagelig ”rundsitter” med bord som enkelt legges ned og gjør hele kabinen om til en stor seng, toalett, kokemuligheter med praktisk skjærefjøl, vask og mye skapplass og stuveplass.

Nedsenkede dollbord gir sammen med rikelig med rekker og håndtak trygg ferdsel rundt hele båten. Akter er det enkel adkomsten til ”badeplattformene” via rustfrie rekker som kan åpnes og svinges til side. Låsbare rom under den selvlensende dørken gir mye plass til for eksempel vannski, fiskestenger og bagasje. Her er det god plass til å være aktiv! Akterbenken kan vippes opp / ned etter behov (sitteplasser eller dørkplass). Foran er det stort taurom, og akter er det badeplattform på hver side av motorbrønn og to taurom. Båten har høyt innvendig fribord, noe som gjør den sikker for både store og små.  

Dette er kort sagt en 21-foter som har ”alt”!
Standard utstyr inkluderer; innvendig og utvendig styreposisjon med hydraulisk styring, innvendig og utvendig kontrollboks for gir/gass, to førerstoler i kjøreretningen, vindskjerm i herdet glass, 2 stk. vindusviskere, skyvedør i herdet glass mellom akterdekk og cabin, 2 stk. takluker, lanterner, rikelig med rustfrie rekker, Porta-potti toalett, 180 L drivstofftank, 60 L vanntank, vask og kokeapparat. 
   
   
   
 
Hansvik deltar på Kystbymessa 8.-10. mai 2015
Roger Hansvik AS deltar sammen med forhandler Rørvik Marina AS på messe i Ytre Namdal, Rørvik  Les mer

Roger Hansvik AS på Facebook!
Besøk Roger Hansvik AS og se Hansvik båtene på Facebook!  Les mer

Hansvik båter og utstyr på Finn.no Trykk på "Bruktebåter"
Roger Hansvik AS med båter, utstillingsbåter og utstyr på Finn.no  Les mer

1 2 3 4 >>

 

Levert av BraDesign © 2002 - 2024
Roger Hansvik AS - 7900 RØRVIK - Tel. 911 84 210 - Org.nr. 989 277 073 MVA